Belső áramlásom

5Ritmus® mozgásmeditációs műhely Fejér Péter, akkreditált tanár vezetésével (hullámok szint)

Budapest, 2020. október 23-25.

A műhely elmarad

“Van egy tánc, amit csak te hozhatsz létre, amely benned él, itt és most, mindig változva, mindig valódian. Hajlandó vagy rá, hogy lenyűgözve megfigyeld? Ha igen, akkor elvisz majd ahhoz az önmagadhoz, amiről mindig álmodtál. Ezt megígérem.”

– Gabrielle Roth

Az 5Ritmus mozgásmeditáció egy egyszerű és erőteljes út a gyökereinkhez való visszatéréshez. A létezésünk gyökereihez, ahhoz a helyhez, ahol valóban a Természet részesei vagyunk, ott, ahol az Anyaföld megtart. Ahhoz az állapothoz, amikor egyek vagyunk a saját belső áramlásunkkal. Ez az az állapot, amikor úgy érezzük, hogy minden pont megfelelően történik és mi erőfeszítés nélkül benne tudunk lenni ezekben a történésekben.

Megtalálni magunkat és helyünket a világban tekinthető spirituális útnak, de közben ez egy nagyon konkrét fizikai folyamat is. A testem is én vagyok. Figyelni a testünkre, meghallani a jelzéseit nagyon természetes és emberi folyamat. Minél többet gyakoroljuk, annál jobban megy, és annál jobban kialakul az intuíciónk, az ösztönös megérzőképességünk. Ám általában pont az ellenkezőjét csináljuk: egyre kevésbé hallgatunk rá, egyre kevésbé vesszük figyelembe. Ezzel eltávolodunk az intuíciónktól és eltávolodunk saját lényegünktől.

Az 5Ritmus táncolása teljes lényünket mozgásba hozza és segít minket abban, hogy elmozduljunk a korlátozó hiedelmeinktől, ítéleteinktől, elvárásainktól és teret teremtsünk az autentikusabb, spontánabb önmagunk számára. És végül megérkezünk arra a helyre, ahová mindig is tartoztunk. Arra, ahol tényleg otthon vagyunk. Ha mozgásba hozzuk a testünket és nyomonkövetjük ezt a mozgást, az elvezet végső soron magunkhoz.

Előzetes tudásra vagy tánctapasztalatra nincs szükség, minden érdeklődőt szeretettel várunk! [>>>Az 5Ritmusról]

Résztvevők visszajelzései korábbi műhelyeim után

Sokat adott nagyon a tábor, tanításban, táncban, kapcsolódásokban is, úgyhogy rettenetesen hálás vagyok érte. Volt egy gyönyörű egységélményem a péntek délelőtti tánc végefelé és olyan jó érzés volt, amikor Péter, Te is bemondtad a végén, hogy “megérkeztünk, mindent tudunk, nincs hova tovább menni”. Az én élményem is ez volt, egyek voltunk, összeolvadtunk, a mozdulataink egybefüggőek voltak, bárhol is kezdődtek vagy végződtek. Egyszóval KÖSZÖNÖM!!!

Köszi Péter azt a sok energiát amit beletettél ebbe a workshopba. Nagyon szép volt lemenni a dzsungel melyére. Nagyon hálás vagyok ezért a tapasztalásért, és a testem is. És azért is hogy kapcsolódhattam a csípőm mélyén rejlő nőiességem elrejtett darabjával. Köszönöm! És érdekes volt megfigyelni a mai munkába “menetelő” testem. Jó hely ez a dzsungel.

A verőcei elvonuláson azt éltem meg, hogy biztonságos teret és elegendő időt kaphattam arra, hogy megtapasztaljam mindazt, ami van – sokféle belső és külső történést. Minden pillanatát élveztem, mert feszültségtől mentesen és gördülékenyen zajlottak a folyamatok. Akkor és azóta is végig áramlásban vagyok, és sok minden megmozdult, rendeződött bennem. Hálás vagyok a lehetőségért, az élményekért és a természetességért.

Mikor

2020. október 23-25.

Hol

Experidance társulat terme
1138 Budapest, Váci út 152. (közvetlenül az M3-as metró Forgách utcai megállójánál)

Megközelítés tömegközlekedéssel: az M3 metró Forgách utcai megállójánál, valamint a 15-ös, 115-ös és 32-es busszal. Őrzött, ingyenes biciklitároló az udvaron belül.

Ez egy nagy alapterületű és nagy belmagasságú, igazán tágas terem.

Árak

33 000 Ft – teljes ár (helyben fizetve)
26 000 Ft – korai jelentkezés ár október 16-ig 5000 Ft előleg befizetésével

Aki hozza a párját, annak a párja féláron jöhet a műheyre. Az előjelentkezési időszakban van lehetőség támogatott helyet igényelni azoknak, akik anyagi nehézségekkel küzdenek.

Részvétel csak a pénteki esti alkalom esetén: 4000 Ft

Nyelv

Igény esetén angol nyelven is.

Kapcsolat

Fejér Péter
fejer.peter@ritmusok.hu
+36 30 475 2394

(Photo by Jos van Wunnik, Creative Commons License)

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: