A réseken át

Open Floor testfókuszú mozgásműhely Cathy Ryannel

2023. április 21-23., Budapest

Világunk visszavonhatatlanul megváltozott, és valójában már évek óta változik. Sok szempontból úgy tűnik, hogy cserbenhagytuk a bolygónkat, cserbenhagytuk magunkat, cserbenhagytuk egymást…

Mi lenne, ha a kudarc egyfajta újjászületés lenne? Egyfajta ébredés? A repedések, rések és szakadékok elkerülhetetlen meglátása és tudomásul vétele. Az őszinteség, hogy magunkévá tegyük és együtt legyünk azokkal a törésvonalakkal, amelyek létrehozásában részt vettünk.

Mi lenne, ha ez lenne a legfontosabb tanulás, amit kaphatunk? A legszebb növekedési lehetőség?

Gyerünk a réseken át!

Néhány alapvető mozgásforma felfedezésével, tánccal és a zene orvosságával megnyílunk a föld felé, ami vár ránk, amikor a dolgok leesnek, amikor a repedések kiszélesednek, és bővítjük a képességünket, hogy figyeljünk a saját szívünkre és lelkünkre és a körülöttünk lévő világra. Dolgozunk majd az Open Floor néhány mozgásos erőforrásával: a földeléssel, a központba kerüléssel, a tágulással és összehúzódással.

Akár először veszel részt tudatos mozgáshétvégén, akár már sokszor voltál, itt szívesen látunk — minden embert szívesen látunk, ahogy összejövünk, hogy együtt teremtsünk közösséget, inspirációt és reményt.

Cathy évek óta foglalkozik a megtestesült mozgásgyakorlatokkal, és színházi, írói és sámángyakorlati háttérrel rendelkezik. A Northern Drum Shamanic Center tagja, Gabrielle Roth, az 5Ritmus® alapítója mellett tanult és képezte magát, és több mint 20 éve dolgozik és tanít ezen a területen. Alapító tagja az Open Floor Internationalnak, és sokat dolgozik Európában és az Egyesült Királyságban, és szereti ezt a folyamatos felfedezést, hogy hogyan és mit jelent élni ezekben a mozgó, emberi testekben.

További részletek munkájáról és hátteréről a www.humans-being.co.uk oldalon találhatók.

Jelentkezés

Mikor

2023. április 21-23.

 • péntek – Cathy tartja majd a péntek esti órát a Jurányiban 19:15-21:45 között. A műhely ára tartalmazza az ezen való részvételt. Helyszín: Műhely Alapítvány
 • szombat 11-18
 • vasárnap 10-17

Árak

 • Teljes ár magyarországi lakosoknak: €130
  (fizetni forintban is lehet majd a műhely kezdetekor érvényes árfolyamon)
 • Előjelentkezési ár február 28-ig: €110
 • A bejelentkezés €20 (vagy 8000 Ft) vissza nem téríthető előleg befizetésével válik érvényessé.

Nyelv

Kapcsolat

A tanítás angolul lesz, magyar tolmácsolással.

Fejér Péter fejer.peter@ritmusok.hu

Into the Cracks

An Open Floor embodied movement workshop with Cathy Ryan

Our world has changed irrevocably and, in fact, has been changing for many years. On many counts, it looks like we have failed our planet, failed ourselves, failed each other…

What if failure were a kind of emergence? A kind of awakening? An unavoidable seeing of cracks, gaps and chasms. An honesty to own and be with the fault-lines we have been part of creating.

What if it were the greatest learning available to us? The most beautiful growth opportunity?

Into the Cracks we go!

Through moving and exploring some core movement resources – such as our capacity to ground, centre, expand and contract – enquiry, dance and a soundscape of music as medicine, we will open up to the ground that can await us as things fall away, as cracks widen and we increase the capacity to listen to our own hearts and souls and the world around us.

Whether this is your first time at a conscious movement weekend or you’ve been to many, you are welcome here – all humans are welcome as we come together to create community, inspiration and hope together.

Cathy has been working in embodied movement practice for many years, with a background in theatre, writing and shamanic practice. A member of Northern Drum Shamanic Center, she has also studied and trained with Gabrielle Roth, founder of the 5Rhythms®, working and teaching extensively in the field for over 20 years. She is a founding member of Open Floor International and works extensively in Europe and the UK, loving this ongoing exploration of how and what it is to be alive in these moving, humans bodies of ours.

For more details about her work and background see www.humans-being.co.uk

When

21-23 April 2023

On Friday evening Cathy will facilitate the regular Friday dance. This is already part of the workshop, it’s included in the price.

 • Friday 19:15 – 21:45 in Muhely Alapítvany
 • Saturday 11:00 – 18:00
 • Sunday 10:00 – 17:00

Price

Full price: €160 
Early booking price until 28 February: €140, with a non-refundable deposit of €20

Contact

Péter Fejér fejer.peter@ritmusok.hu

Teaching will be in English, with Hungarian translation.

Booking form

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: