Inner Alchemy

Belső alkímia – 5Ritmus® mozgásmeditációs műhely Romana Soldo (HR) vezetésével

2023. február 3-5.

Ez a táncos hétvége a női és a férfi minőségek felfedezéséé ~ az ellentétpáré, mely a teremtésünket támogatja. Kreatív kifejezőtechnikákkal szabadítjuk fel az idejétmúlt hiedelmeinket és mindezt a csoporton belüli összekapcsolódással támogatjuk meg. A feminin és maszkulin energiák említése alatt nem a nemekre gondolok. Mindannyian rendelkezünk a maszkulin és feminin energiák keverékével, és a bennünk lévő egyensúlyuk általában minden kapcsolatunkat és életteremtésünket alakítja és színezi.
Hogyan ismerjük fel, hogy melyik elv dominál az életünkben, hol van az erőnk, és min kell dolgoznunk ahhoz, hogy kapcsolatainkban gördülékenyebbek és harmonikusabbak legyünk?

A nőies és a férfias energiák mindig párban jelennek meg, és arra hivatottak, hogy táplálják egymást, és így támogassák a teremtést és a növekedést. Ha egyiküket nem tiszteljük és háttérbe szorítjuk, a másik energia kiesik a természetes egyensúlyából, ami a kapcsolatok világában nagyon gyorsan megnyilvánul.
Ez a workshop teret nyit arra, hogy tisztábban lássuk, melyik energia uralja életünk mezejét, és kreatív eszközöket ad ahhoz, hogy a másik oldalt megerősítsük és visszatérjünk a támogató egyensúlyba. Mindkét energiát megtestesítve a mozgáson keresztül, megnyitjuk magunkat annak mélyebb megértése és elfogadása felé, hogy kik vagyunk. A férfi és női energia alapelveinek megértésével és használatával felismerjük erőnket, megnyitjuk a lehetőséget, hogy kiteljesedjenek a képességeink a meglévő kapcsolataink (romantikus, családi, üzleti, pénzügyi) átalakításával, úgy, hogy ezt önmagunkkal kezdjük.

Romana Soldo: „Önfelfedező utam során különféle tánciskolákat és spirituális gyakorlatokat jártam be, mígnem a Ritmusok által lenyűgözött testemben értem haza. Átadva magam ennek az egyszerű mozgásmeditációnak, mindig megtanít arra, hogyan álljak félre a saját utamból, felismerve, hogy a testem és az energiám a legmélyebb tanítómesterek.
E munka által inspirálva arra törekszem, hogy biztonságos teret teremtsek mások számára, hogy visszaemlékezhessenek a testbe, és ezáltal spontánabb, szívvel telibb és jelenlévőbb emberré váljanak.”

Közösségi oldala: Romana Soldo

Jelentkezés

Mikor

2023. február 3-5.

  • péntek – Romana tartja majd a péntek esti órát a Jurányiban 19:15-21:45 között. A műhely ára tartalmazza az ezen való részvételt. Helyszín: Műhely Alapítvány
  • szombat 10-17
  • vasárnap 10-17

Hol

Szombaton és vasárnap: SÍN Művészeti Központ

Budapest, Gyutacs u. 10, 1139

Árak

  • Teljes ár magyarországi lakosoknak: €100
    (fizetni forintban is lehet majd a műhely kezdetekor érvényes árfolyamon)
  • Előjelentkezési ár, mely január 8-ig vehető igénybe: €80
  • A bejelentkezés €20 (vagy 8000 Ft) vissza nem téríthető előleg befizetésével válik érvényessé.

Ha esetleg le kellene mondanunk a műhelyt, akkor a befizetett előlegeket visszaadjuk.

Nyelv

Kapcsolat

A tanítás angolul és magyarul történik.

Fejér Péter fejer.peter@ritmusok.hu

This is a weekend of dancing, exploring the feminine and masculine ~ the polarities that support our creation, creative expression through various techniques, releasing outdated believes, supported by interconnection within the group.

Mentioning feminine and masculine energies, I don’t mean gender. We all have a mixture of masculine and feminine energies, and their balance within us usually shapes and tones all our relations and life creations. 
How do we recognize which principle is dominate in our lives, where our strength lies and on what we need to work on to become more fluid and harmonious in our relations?

Feminine and masculine energies always come in pairs and are designed to nurture each other and thus support creation and growth. When we disrespect and overshadow one of them, the other energy falls out of natural balance, which manifests itself very quickly in the world of relationships under the status ~ complicated.

This workshop is opening space to see more clearly which energy dominates our field of life and gives us creative tools to strengthen the other side and return to a supportive balance. Embodying both energies through movement, we open ourselves to a deeper understanding and acceptance of who we are. By understanding and using the principles of male and female energy we recognize our strength, we open the possibility to live our full potential by transforming existing relationships (romantic, family, business, financial), starting with ourselves.

The workshop is led by Romana Soldo, certified 5 Rhythms teacher, who passionately explores dance and movement for more than 20 years.
“On my voyage of self-discovery I’ve journeyed through various dance schools and spiritual practices, until I’ve landed home in my body seduced by the Rhythms. Surrendering to this simple movement meditation, always teaches me how to move myself out of my way, realising that my body and my energy are the most profound teachers.
Deepening my language to know myself, this practice became my direct dialogue to this force that is moving all living things.
Inspired by this work, I endeavour to create safe space for others to remember themselves back into the body, and in that way to become more spontaneous, heartful and present human beings.”

When

3-5 February 2023

On Friday evening Romana will facilitate the regular Friday dance. This is already part of the workshop, it’s included in the price.

Where

On Saturday and Sunday: SÍN

SÍN Művészeti Központ / SÍN Arts Centre
Budapest, Gyutacs u. 10, 1139

Price

Full price: €130 
Early booking price until 8 January: €110, with a non-refundable deposit of €20

Contact

Péter Fejér fejer.peter@ritmusok.hu

Teaching will be in English, with Hungarian translation.

Booking form

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: