Jövőálmodás

5Ritmus műhely Romana Soldo (HR) vezetésével

Budapest, 2022. január 21-23.

Az év fordulója mindig nyit egy üres teret, ahol áttekintjük vágyaink és szándékaink fontosságát. Az évnek ez a sötét időszaka, amelyet „álomidőnek” is neveznek, arra ösztönöz bennünket, hogy mélyre merüljünk gyökereinkben, és álmodjuk magunk bele a létezésbe. Alapvető életmintáink szövetét újraszőjük valami új módon, aminek talán még nem vagyunk tudatában. Új lehetőséget kaptunk, hogy újrarendezzük az életünket, és tudatosan szabjunk irányt annak, hogy az új év merre nyíljon ki.

A Jövőálmodás egy olyan idő és tér, ahol testünk bölcsességére hallgatunk, mely mozdulatainkon keresztül suttog nekünk. Felébresztjük intuíciónkat, szándékot teremtünk és irányítunk, visszaemlékezünk magunkra bizalommal és kedvességgel, és könnyedén lépkedünk az új lehetőségek és kihívások felé előre. Ebben a műhelyben megnyitjuk a teret az álmok, a szándékok és a víziók előtt a táncon, a VISION QUEST (látomáskeresés) ceremónián és a VISION BOARD (álomtábla) készítésen keresztül. Ezek lesznek az eszközeink a víziónk létrehozásában és az azzal való összhangunk megtalálásában.

Gyere és vessük bele együtt magunkat az álomidőbe!

“A vízió még nem teremt. Az azzal való összhangunk teremt.”

A workshopot Romana Soldo, akkreditált 5Ritmus tanár vezeti, aki több mint 20 éve szenvedélyesen kutatja a táncot és a mozgást.
Önfelfedező utam során különféle tánciskolákat és spirituális gyakorlatokat jártam be, mígnem a Ritmusok által lenyűgözött testemben értem haza. Átadva magam ennek az egyszerű mozgásmeditációnak, mindig megtanít arra, hogyan álljak félre a saját utamból, felismerve, hogy a testem és az energiám a legmélyebb tanítómesterek.
E munka által inspirálva arra törekszem, hogy biztonságos teret teremtsek mások számára, hogy visszaemlékezhessenek a testbe, és ezáltal spontánabb, szívvel telibb és jelenlévőbb emberré váljanak.”

Jelentkezés

Mikor

2022. január 21-23.

  • péntek 18-21 – nyitott foglalkozás. Részvételi díj ha csak péntekre jössz 4000Ft, bejelentkezés nem szükséges.
  • szombat 10-17
  • vasárnap 10-17

Hol

Árak

  • Teljes ár: 35 000 Ft
  • Előjelentkezési ár: 29 000 (január 4-ig)
  • A bejelentkezés 5000 Ft vissza nem téríthető előleg befizetésével válik érvényessé.

Ha esetleg le kellene mondanunk a műhelyt, akkor a befizetett előlegeket visszaadjuk.

Covid

A közös biztonságunk és biztonságérzetünk megteremtése érdekében a műhelyen való részvétel feltétele az Uniós vagy magyar védettségi igazolvány. Ha ilyennel nem rendelkezel, akkor friss negatív tesztet is elfogadunk. A helyszínen is tudunk biztosítani gyorstesztet (ehhez 2000 Ft hozzájárulást kérünk).

Nyelv

Kapcsolat

A tanítás angolul történik, magyar tolmácsolással.

Fejér Péter fejer.peter@ritmusok.hu

Turning of the year is always opening an empty space where we review our heart desires and the importance of our intentions. This dark period of the year also known as ‘dreaming time’ invites us to dive deep into our roots and dream ourselves into being. The fabric of our basic life patterns is re-woven into something new, we may not yet be aware of. We have been given a new opportunity to reset our past life and create a conscious intention in which direction we want this year to unfold.

DREAMING A VISION is a time and space where we’re listening to our body wisdom whispering through the movement, awakening of our intuition, creating and setting intention, re-membering ourselves in trust and ease to step towards the new opportunities and challenges that lie ahead. In this workshop we are opening the space for dreams, intentions and visions through dance, VISION QUEST ceremony and creative process of making VISION BOARD as a powerful and valuable tool for aligning with our vision in a simple, clear and fun way.

Welcome to dive into dream time together:)

“Vision doesn’t manifest. Aligning does.”

When

January 21st – 23rd 2022

Friday 21st 18:00 – 21:00 – open evening, can be attended separately. Price for only Friday is 4000 HUF

Saturday and Sunday 10:00 – 17:00

Where

Price

€130

Early booking until 4th January 2022: €110

The booking is valid only with the payment of €20 non-refundable deposit.

Covid

In order to participate you’ll need to have EU Covid certificate, or you’ll have to do a test right before the workshop. We can provide quick tests at check-in for €6.

Contact

Péter Fejér fejer.peter@ritmusok.hu

Teaching will be in English, with Hungarian translation.

Booking form

A Workshop is led by Romana Soldo, certified 5 Rhythms teacher, who passionately explores dance and movement for more than 20 years.
“On my voyage of self-discovery I’ve journeyed through various dance schools and spiritual practices, until I’ve landed home in my body seduced by the Rhythms. Surrendering to this simple movement meditation, always teaches me how to move myself out of my way, realising that my body and my energy are the most profound teachers.
Deepening my language to know myself, this practice became my direct dialogue to this force that is moving all living things.
Inspired by this work, I endeavour to create safe space for others to remember themselves back into the body, and in that way to become more spontaneous, heartful and present human beings.”

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: