Moves into Consciousness

mozgásműhely Alain Allard és Sarah Pitchford vezetésével

Budapest, 2022. február 12-13.

Könnyen bele tudunk veszni a megszokott gondolataink bejáratott köreibe. Ismerős történetek ismétlik egymást újra és újra, miközben mi csak lélegzetvisszafojtva várunk, összehúzódunk és visszafogjuk az életerőnket. Elválasztjuk így magunkat a valódi természetünktől. És ez az elválasztódás nem esik jól…
Mozgáson, táncon és ülőmeditáción keresztül ismét rátalálhatunk az életerőnkre, és megélhetjük a tágasságot és fényt mindenben, ami épp felmerül. Visszatalálhatunk eredeti kedvességünkhöz, megújíthatjuk a kapcsolatunkat a szívünkkel és valódi természetünkkel.
Ezen a műhelyen közös teret hozunk létre ahhoz, hogy találkozzunk ezzel a valódiságunkkal és együtt legyünk vele.
Nincs szükség semmilyen előképzettségre sem mozgásban, sem meditációban.

Alain és Sarah életük javarészében különféle terápiás, kreatív és spirituális gyakorlatokkal foglalkoztak. Mindketten elvégezték Gabrielle Roth tanárképzését 22 évvel ezelőtt és azóta rendszeresen tanítanak szerte a világban. Mostanában már nem tanítanak egy konkrét módszert, hanem követik a saját gyakorlásuk pályáját.

Alain (szül. 1956.) változatos munkákkal foglalkozott. A hagyományos oktatást az egyetemről kilépve otthagyta. Hosszú, szelektív önképzési folyamatba kezdett, hogy teljesítse azt a vágyát, hogy összhangban legyen az igazsággal és a kreatív önazonossággal.
Különféle mesterségeket és tudományágakat tanult és gyakorolt, beleértve a pásztorkodást, a finom faipari munkákat, a ház renoválást, az aikido -t, a szociológiát, a filozófiát és a pszichológiai asztrológiát, mielőtt elvégezte a transzperszonális pszichoterápia hivatalos képzését.

Mint akkreditált (UKCP), gyakorló terapeuta, oktatóként is dolgozott a függőség területén, és pszichológiai tanulásának különböző aspektusait is bevonta a szomatikus műhelyek széles skálájába, amelyeket 5Ritmus tanárként vezetett szerte a világon. Élete és munkássága folyamatosan vizsgálja a fizikai, érzelmi és pszicho-spirituális természetet és az éber tudatosságban való élet lehetőségeit. Vágya, gyakorlata és szándéka, amit megoszt, az a folyamatos tanulás, hogyan lehet lazítani a kondicionálás, a reakciókészség és az érzelmi történetszálak szorításán. A cél? … Harmóniában, békében és jelenlétben lenni az Élet kibontakozó intelligenciájával.

Két illusztrált gyermekkönyv szerzője, apa és nagyapa. Házas Sarah-val.

A mozgás/tánc több mint 28 éve a gyakorlatom, a lélegzeten és a testen keresztül történő hallgatás és földelés. Ahogy saját tapasztalataimat osztom meg, nem csak ebből tanulok, ami mindig bennem bontakozik ki, hanem abból a kibontakozásból is, amire tanú vagyok másokban, látva, hogy „szellemi ébredés vagyunk a fizikai testünkben”. A tudatosság felébred önmagunkra a fizikai létünk révén.

Lábán által kiképzett képzett mozgásterapeuta vagyok, és képzett 5Ritmus tanár, amelyhez Sussanah és Y’acov Darling-khan mellett tanultam, és Gabrielle Roth-nál tanultam. Erős meditációs gyakorlattal rendelkezem, az elmúlt nyolc évben különböző meditációs tanárokkal dolgoztam. Ez arra késztetett, hogy együtt dolgozzak e mozgástudományok egyesítésével, a csendes üléssel és a valódi természetünk állandó kutatásával.

Elkötelezett tanulója vagyok a rejtélynek mindenben. Mélységesen hálás vagyok minden bölcs tanítónak, akik az életemben voltak és voltak, ide tartozom a diákokat is; szeretett családunk, és mindezen életünk során a kihívások és a fény megvalósítása mindenben ott van … elmélyülök minden egyes belégzésben és kilégzésben, és felismerem bennem a mindenkor átható csöndet és csendet, „elmúlhatatlan jelenlétet”.

Két gyermekem van, és 1991 -ben találkoztam Alain-nel és három gyermekével, és idővel egy kis törzs lettünk… az én kettőm, az ő három… ötös, és most büszke nagyszülők vagyunk.

Jelentkezés

Mikor

2022. február 12-13.

  • Pénteken Alain és Sarah vezeti majd a szokásos pénteki táncot: 17:30 – 20:00 – erre nem kell külön jelentkezni, de külön kell fizetni. Egy alkalom 3000 Ft.
  • Szombat: 10:00 – 17:00
  • Vasárnap: 10:00 – 17:00

Hol

Budapest, Vörösmarty u. 65, 1064 (Mabéosz)

Árak

  • Teljes ár: €110
  • Előjelentkezési ár: €90 (december 13-ig)
  • A bejelentkezés 5000 Ft vissza nem téríthető előleg befizetésével válik érvényessé.

Ha esetleg le kellene mondanunk a műhelyt, akkor a befizetett előlegeket visszaadjuk.

Nyelv

Kapcsolat

A tanítás angolul történik, magyar tolmácsolással.

Fejér Péter fejer.peter@ritmusok.hu

We get lost in habitual thinking. Familiar narratives unconsciously replaying themselves while we hold our breath, tightening and constricting the life force, and so separating from our true nature. This disconnection doesn’t feel good…
Through movement, dance and sitting meditation we can find vitality, spaciousness and light in everything that arises. In this way we regain our own inherent kindness; renewing the relationship with our heart and true nature.

In this workshop we create a shared space to meet and be with this essence of what we are.
No experience of any particular movement, meditation or other practice is necessary.

Alain and Sarah have studied and practice diverse therapy, creative and spiritual disciplines for much of their lives. They both completed a teacher training with Gabrielle Roth 22 years ago and have regularly taught internationally since then. They no longer teach any one particular technique or form, preferring now to follow the trajectory of their own practice.

When

12-13 February 2022

Alain and Sarah will facilitate our regular Friday evening dance. The workshop itself will happen on Saturday and Sunday.

Friday dance: 17:30 – 20:00, entrance fee: €10

Workshop: 10:00 – 17:00 (Sat and Sun)
Price: €160
Early booking price until 13 December is €140
For participants from Hungary/Slovakia/Romania we offer reduced price, please contact us.

Contact

Péter Fejér fejer.peter@ritmusok.hu

Teaching will be in English, with Hungarian translation.

Booking form

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: