Connection III ::: Kapcsolat III

Peter Wilberforce vezetésével
2020. október 9-11., Budapest

A műhelyt le kellett mondjuk.
Helyette ugyanazon a hétvégén két kisebb programot tartunk, részletek itt: https://dancefejer.org/2020/09/29/dupla-nap/

Emberként nem úgy vagyunk megalkotva, hogy egyedül éljünk. Csapatban élő állatok vagyunk. A kreatív egyéneknek is szükségük van a közösség támogatására és inspirációjára. A csoport összes tagjának a hozzájárulására szükség van, hogy a közösség alkotó módon virágozhasson.

Amikor elkezdünk mozogni és énekelni mindannyian követjük a saját kreatív utunkat. Figyelünk a különböző érzetekre és minőségekre, amik átáramlanak rajtunk, vezetnek minket. És mégis, mindaz, ami körülvesz minket szintén része ennek a tapasztalásnak: a hely, a többiek – mozdulatok, hangok, színek és formák…

Ez a műhely lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzük ami akkor történik, amikor kinyílunk és tisztán kapcsolódunk a világhoz, miközben folytatjuk a saját táncunkat, saját dalunkat. Mit kapsz kívülről? Milyen új energiák ébrednek benned? Hogyan fejlődik a benső zenéd? És mit hozunk létre mindannyian együtt?

Egy hétvége arra, hogy megtapasztald a tested, mint hangszert és a csoportot, mint zenekart. Mindenki a maga részét egy nagyobb zenében. Engedd, hogy inspirálódj!

Az egyéni és közös útjainkat különböző test és hang gyakorlatok segítik majd: 5Ritmus tánc, Feldenkrais módszer , “Naked Voice” és Alexander technika. Letisztult és biztonságos keretben, a csoport többi tagja által támogatva és inspirálva mindenkit arra hívunk, hogy kövesse a saját ritmusát. Lesz idő táncra, énekre, pihenésre, és megosztásra – vagyis saját magadra egy kreatív világban.

Ez a hétvége mindenki számára nyitott, korábbi tapasztalatoktól, életkortól és fizikai rátermettségtől függetlenül. A résztvevők száma maximum 24 fő.


Praktikus részletek

Helyszín – VÁLTOZÁS
SÍN Művészeti Központ
Budapest, Gyutacs u. 10, 1139

Időbeosztás

  • Péntek 18-21 óra. Ez a foglalkozás nyitott azok számára is, akik nem vesznek részt az egész hétvégén. Ennek az ára 4000 Ft.
  • Szombat 11-18 óra
  • Vasárnap 10-17 óra

Részvételi díj

  • A részvételi díj 130€ (magyarországi lakosok számára)
  • Korai jelentkezési ár augusztus 20-ig: 110€
  • A jelentkezés a teljes részvételi díj befizetésével válik véglegessé. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és megírjuk a részleteket.

Kérdéseiddel nyugodtan keress meg minket, örömmel válaszolunk: fejer.peter@ritmusok.hu

Connection III

Led by Peter Wilberforce
9-11 October 2020, Budapest

Cancelled!

Humans are not meant to live alone. We are social animals. Creative individuals need the support and inspiration of the collective. Without the contribution of each member a group cannot flourish creatively.

When we start to move and to sing each of us follows our own creative pathway, listening to the different sensations and qualities that move through us, guide us. And yet, everything which is around us is also part of this experience: the place, the others – movements, sounds, colours and shapes…

This workshop offers a place to explore what happens when we open and connect clearly to the world, even as we follow our own dances and songs. What do you receive from the outside? What new energies awaken inside you? How does your internal music evolve? And what do we create all together?

A weekend to experience your body as a musical instrument and the group as an orchestra. Each person their own part in a greater music. Let yourself be inspired!

Our explorations will be guided by a range of different body and vocals practices, including the 5Rhythms ®, the Feldenkrais Method, The Naked Voice and Alexander Technique in a held and safe space where each person can follow their own pathway, supported by those around. There will be time to dance, to sing, to rest and to share – time for yourself in a creative world.

This weekend is open to everybody regardless of their experience, their age or their physical capacity. Places are limited to 24.

PRACTICAL DETAILS

Price: €160

Early booking period until 20 August: €140

The booking is complete only with the payment of the full amount. Please fill the booking form and we’ll send you the details.

Venue

SÍN Művészeti Központ
Budapest, Gyutacs u. 10, 1139

TIME SCHEDULE

  • Fri. 18-21h
  • Sat. 11-18h
  • Sun. 10-17h

FURTHER INFORMATION

fejer.peter@ritmusok.hu

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: