5Ritmus élőzenével

2019. május 28.; június 11., június 25. 
19:00 – 21:00
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, Eötvös utca 10., 323. terem

Ráadás alkalom: június 22., 18-20, Dömörkapu Rengeteg – infókért kattints ide

Nyár elején 3+1 élőzenés alkalmat tartunk. Nagy Antal, Kemény Márton és Papp Gergő zenélnek majd különböző hangszereken (darbuka, dzsembe, gitár, klarinét, gadulka, xilofon, hangtálak, csörgők, stb.), és a foglalkozást Fejér Péter akkreditált 5Ritmus tanár vezeti majd.

A tánc ünneplés és hálaadás. Az élet ünnepe. Az helyben rögtönzött zenével kísért szabad tánc egészen különleges, semmi máshoz nem módja ennek az ünneplésnek. A zene mozgásra inspirál, segít abban, hogy egészen a testünkre és a jelenlétünkre figyeljünk. Gyengéden kézenfog minket a dob üteme és elvezet egy mindennapitól eltérő és mégis nagyon ismerős világba, a szabad tánc világába. A mozgó emberek ugyanakkor ihletet adnak a zenészeknek, színnel töltik meg az improvizációt. A zene és a tánc kölcsönösen hatnak egymásra, formálják egymást, segítik egymást.

Az 5Ritmus térképe a háttérben útmutatóul szolgál ebben az utazásban, mely segít abban, hogy ne veszítsük el a fonalat és egy csoportként, együtt kavarogva, egymást segítve tudjuk élvezni a zene és tánc összművészeti kavalkádját…

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A terem faborítású, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Belépődíj: alkalmi díj 3000 Ft, vagy használhatod a bérleted.
5 alkalmas bérlet 12 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 20 000 Ft.
A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólnak. A bérletek egyaránt érvényesek a csütörtöki és vasárnapi órákra is.
Aki nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet.

IMG_0039_ret700

One thought on “5Ritmus élőzenével

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s