Classes in Budapest ::: Rendszeres óráim

Processing…
Success! You’re on the list.

Péter 5Ritmus foglalkozásai

Budapesten

KEDD
Őselemek

12 alkalmas kurzus Fejér Péter vezetésével szeptember 22-től keddenként  18:30 – 21:00  között az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér harmadik emeleti termében.

SZERDA
Talpak

Első foglalkozás: szeptember 30.

20:00 – 22:00
JURÁNYI, Műhely Alapítvány
2. ker., Jurányi u. 1-3. B lépcsőház, 4. emelet.

“Azért táncolunk, mert ez a leggyorsabb, legegyenesebb út az igazsághoz – nem valami nagy mindenki igazságához, hanem az egyszerű személyes fajtához, ahhoz a mi-is-történik-épp-bennem fajta igazsághoz.  Amikor táncolok lehámlik a múltam, elfelejtem a jövőm, és belehullok a pillanatba, megérkezve a talpaimra.” – Gabrielle Roth

CSÜTÖRTÖK
Mozgó középpontjaink

19:30 – 21:30
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér
(6. ker. Eötvös u. 10.)

“Van egy tánc, amit csak te hozhatsz létre, amely benned él, itt és most, mindig változva, mindig valódian. Hajlandó vagy rá, hogy lenyűgözve megfigyeld? Ha igen, akkor elvisz majd ahhoz az önmagadhoz, amiről mindig álmodtál. Ezt megígérem.” – Gabrielle Roth

Egy órán való részvétel 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 12 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 20 000 Ft. A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólóak. Kedvezmény újonnan érkezőknek: aki nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000 Ft-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet. Bankkártyával is fizethetsz.

A szerdai és csütörtöki órákba bármelyik órán bekapcsolódhatsz. Itt nem az a lényeg, hogy mire vagyunk képesek, hanem az, hogy megengedjük a mozdulataink eleven kreativitását minden pillanatban. Szabad utat adunk mozgó középpontjainknak. És ez minden héten, minden órában, minden pillanatban máshogy nézhet ki. Itt mindenki “ügyetlen”, mert sosem tudhatod, hogy hogyan mozdulsz a következő pillanatban, ezért nem is készülhetsz fel rá, hanem egyszerűen ráhagyatkozhatsz, hogy olyan lesz, amilyen. Mégis, itt mindenki “ügyes”, mert minden mozdulatunk az adott pillanatra adott legtökéletesebb válasz, a jelenlétünk legtökéletesebb megnyilvánulása.

A foglalkozásokat Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus tanár vezeti.
“Azért tanítok, hogy segítsek az embereknek kapcsolódni a saját erejükhöz. Hiszek benne, hogy mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy teljesen megtestesült lelkek és lélekkel teljesen átitatott testek legyünk. Ezek a dimenziók a táncban össze tudnak kapcsolódni, párbeszédbe tudnak kerülni. Az én életemet alapvető szinten formálta át a tánc és ezeket a jótéteményeket szeretném megosztani.”

hanneke-laaning-700

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A terem faborítású, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s