Classes in Budapest ::: Rendszeres óráim

Processing…
Success! You're on the list.

Szabadtéri táncfoglalkozások

Budapest

Június 6., szombat

  • 11:00 – 12:30 Gellért-hegy

Gellért-hegy, lásd a mellékelt térképen. Pontos hely: 47.484147, 19.044861
Adománydoboz lesz kitéve, a megajánlott részvételi díj 1500 Ft (kérlek hozz pont annyit készpénzben, vagy fizethetsz utalással: paypal.me/dancefejer, vagy 06304752394 (másodlagos azonosító az azonnali utaláshoz)

Szentendre

Június 1., hétfő

  • 18:00 – 19:00 Szentendre

Június 8., hétfő

  • 18:00 – 19:00 Szentendre

A Skanzen közelében egy mezőn, lásd a térképet. A Bárány u. – Alma u. saroknál lehet parkolni, a piros vonal pedig a gyalogos/biciklis megközelíthetőséget jelöli.
Pontos hely: 47.686585, 19.054007

Adománydoboz lesz kitéve, a megajánlott részvételi díj 1000 Ft (kérlek hozz pont annyit készpénzben, vagy fizethetsz utalással: paypal.me/dancefejer, vagy 06304752394 (másodlagos azonosító az azonnali utaláshoz)

Praktikus…

Füvön fogunk táncolni. Hozhatsz magadnak egy plédet vagy lepedőt, amit le tudsz teríteni. Ha mezítláb táncolsz, akkor ez jól tud jönni, mert tudsz a pléden is állni vagy feküdni, és bármikor le is mehetsz róla. Persze táncolhatsz cipőben is, ez esetben olyat hozz, aminek nem csúszik a talpa.

A megszokott módon érdemes hozni vizet, zsebkendőt. A mobilodat ne felejtsd el kikapcsolni vagy lehalkítani. A szokásos táncokhoz hasonlóan arra kérünk, hogy a nyitó kör után a zárókörig már ne beszélgessetek, hanem adjunk teret a szavak nélküli jelenlétnek.

Ha bármi újabb információ adódna, vagy esetleg le kellene mondjuk az eseményt, azt itt fogom meghirdetni.

Péter órái Budapesten

Kedd 18:30 – 21:00 – Várhatóan szeptembertől indul újra

Csütörtök – Mozgó középpontjaink – JELENLEG SZÜNETEL

Idő és hely: 19:30 – 21:30, E10 Kulturális Központ, VI. ker. Eötvös utca 10., harmadik emelet 323. (az Oktogontól 2 perc séta, van lift és porta)

“Van egy tánc, amit csak te hozhatsz létre, amely benned él, itt és most, mindig változva, mindig valódian. Hajlandó vagy rá, hogy lenyűgözve megfigyeld? Ha igen, akkor elvisz majd ahhoz az önmagadhoz, amiről mindig álmodtál. Ezt megígérem.”

Gabrielle Roth, az 5Ritmus mozgásmeditáció megalkotója

Ebbe a táncsorozatba bármelyik órán bekapcsolódhatsz. Itt nem az a lényeg, hogy mire vagyunk képesek, hanem az, hogy megengedjük a mozdulataink eleven kreativitását minden pillanatban. Szabad utat adunk mozgó középpontjainknak. És ez minden héten, minden órában, minden pillanatban máshogy nézhet ki. Itt mindenki “ügyetlen”, mert sosem tudhatod, hogy hogyan mozdulsz a következő pillanatban, ezért nem is készülhetsz fel rá, hanem egyszerűen ráhagyatkozhatsz, hogy olyan lesz, amilyen. Mégis, itt mindenki “ügyes”, mert minden mozdulatunk az adott pillanatra adott legtökéletesebb válasz, a jelenlétünk legtökéletesebb megnyilvánulása.

A foglalkozásokat Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus tanár vezeti.
“Azért tanítok, hogy segítsek az embereknek kapcsolódni a saját erejükhöz. Hiszek benne, hogy mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy teljesen megtestesült lelkek és lélekkel teljesen átitatott testek legyünk. Ezek a dimenziók a táncban össze tudnak kapcsolódni, párbeszédbe tudnak kerülni. Az én életemet alapvető szinten formálta át a tánc és ezeket a jótéteményeket szeretném megosztani.”

hanneke-laaning-700

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A terem faborítású, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Egy órán való részvétel 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 12 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 20 000 Ft.

A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólóak.

Kedvezmény újonnan érkezőknek!
Aki nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000 Ft-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s