Classes in Budapest ::: Rendszeres óráim

Processing…
Success! You're on the list.

Péter 5Ritmus foglalkozásai

Budapesten

Tánc a Dunánál

Minden szerdán, 17:00 – 18:30

Helyszín: Margit sziget, a nagy szökőkút közelében lévő játszótéren

Adománydobozt teszünk ki. A megajánlott részvételi díj 1500 Ft 

Tánc a hegyen

Minden vasárnap, 10:30 – 12:00 és 13:30 – 15:00

Helyszín: Gellérthegy, Cerka Firka játszótér közelében

Adománydobozt teszünk ki. A megajánlott részvételi díj 1500 Ft 

Semmilyen tánctudásra vagy képzettségre nincs szükség, bárki csatlakozhat!

A helyzetre való tekintettel kifejezett kérés, hogy használjuk ki a rendelkezésre álló teret, szóródjunk szét, hiszen mindenki egyénileg mozog. És ez a lényeg: mozog, lélegzik… mert levegőzni kell és örömmel mozogni jót tesz, minden szempontból.

Füvön táncolunk, olyan cipőben gyere, aminek nem csúszik a talpa. A mobilodat ne felejtsd el kikapcsolni vagy lehalkítani. A szokásos táncokhoz hasonlóan arra kérünk, hogy a nyitó kör után a zárókörig már ne beszélgessetek, hanem adjunk teret a szavak nélküli jelenlétnek.

KEDD
Őselemek

6 alkalmas kurzus Fejér Péter vezetésével

SZÜNETEL

SZERDA
Talpak

20:00 – 22:00
JURÁNYI, Műhely Alapítvány
2. ker., Jurányi u. 1-3. B lépcsőház, 4. emelet
.

SZÜNETEL

CSÜTÖRTÖK
Mozgó középpontjaink

19:30 – 21:30
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér
(6. ker. Eötvös u. 10.)

SZÜNETEL

“Azért táncolunk, mert ez a leggyorsabb, legegyenesebb út az igazsághoz – nem valami nagy mindenki igazságához, hanem az egyszerű személyes fajtához, ahhoz a mi-is-történik-épp-bennem fajta igazsághoz.  Amikor táncolok lehámlik a múltam, elfelejtem a jövőm, és belehullok a pillanatba, megérkezve a talpaimra.”

– Gabrielle Roth

A szerdai és csütörtöki termes órákon való részvétel 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 12 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 20 000 Ft. A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólóak. Ugyanaz a bérlet érvényes szerdára és csütörtökre is. Kedvezmény újonnan érkezőknek: aki nem volt még nálam 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000 Ft-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet. Bankkártyával is fizethetsz.

A szerdai és csütörtöki órákba bármelyik órán bekapcsolódhatsz. Itt nem az a lényeg, hogy mire vagyunk képesek, hanem az, hogy megengedjük a mozdulataink eleven kreativitását minden pillanatban. Szabad utat adunk mozgó középpontjainknak. És ez minden héten, minden órában, minden pillanatban máshogy nézhet ki. Itt mindenki “ügyetlen”, mert sosem tudhatod, hogy hogyan mozdulsz a következő pillanatban, ezért nem is készülhetsz fel rá, hanem egyszerűen ráhagyatkozhatsz, hogy olyan lesz, amilyen. Mégis, itt mindenki “ügyes”, mert minden mozdulatunk az adott pillanatra adott legtökéletesebb válasz, a jelenlétünk legtökéletesebb megnyilvánulása.

A foglalkozásokat Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus tanár vezeti.
“Azért tanítok, hogy segítsek az embereknek kapcsolódni a saját erejükhöz. Hiszek benne, hogy mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy teljesen megtestesült lelkek és lélekkel teljesen átitatott testek legyünk. Ezek a dimenziók a táncban össze tudnak kapcsolódni, párbeszédbe tudnak kerülni. Az én életemet alapvető szinten formálta át a tánc és ezeket a jótéteményeket szeretném megosztani.”

hanneke-laaning-700

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A terem faborítású, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s