Classes in Budapest ::: Rendszeres óráim

Processing…
Success! You're on the list.

Az órák jelenleg szünetelnek!

Péter órái Budapesten

Kedd 18:30 – 21:00

Sajátélmény csoport előzetes bejelentkezés alapján.

2020. január – március: Ellentétek egyensúlya

2020. április – június: Térképek az eksztázishoz

Csütörtök – Mozgó középpontjaink

Idő és hely: 19:30 – 21:30, E10 Kulturális Központ, VI. ker. Eötvös utca 10., harmadik emelet 323. (az Oktogontól 2 perc séta, van lift és porta)

Élőzenével kísért alkalmak a félévben:
• január 16.
• február 13.
• március 5.
• április 2.
• május 7.
• június 4.

“Van egy tánc, amit csak te hozhatsz létre, amely benned él, itt és most, mindig változva, mindig valódian. Hajlandó vagy rá, hogy lenyűgözve megfigyeld? Ha igen, akkor elvisz majd ahhoz az önmagadhoz, amiről mindig álmodtál. Ezt megígérem.”

Gabrielle Roth, az 5Ritmus mozgásmeditáció megalkotója

Egészségügyi intézkedések!
A koronavírus miatt a következő hetekben, hónapokban érdemes jobban odafigyelni bizonyos higiéniai dolgokra. A tánchoz kapcsolódóan az alábbiakra kérünk titeket.

■ Felelősségteljesen döntsd el, hogy mekkora kockázatnak vagy kitéve, vagy mekkora kockázatot jelentesz a hozzád közel állókra – a vírus a legtöbb ember számára csak alig észrevehető tüneteket okoz, de ettől még tovább tudjuk adni a fertőzést. Nagyobb veszélyben az idősek, legyengültek vannak. Ha te magad veszélyeztetett vagy, vagy van a közeledben (egy háztartásban) ilyen személy, akkor érdemes csökkentened azt az időt, amit sok ember között töltesz. Emiatt lehet, hogy a táncról is lemondasz. Azt viszont érdemes beleszámítanod ebbe, hogy ha pár megállót utazol egy villamossal, akkor nagyobb eséllyel válsz vírushordozóvá, mint egy esti táncon. Ha továbbra is jársz dolgozni, akkor ne a táncot hagyd ki 
■ Személyes higiénia – moss rendszeresen jó alaposan kezet (tánc előtt és után, minden evés előtt és után). Figyeld magad és gyakorold, hogy ne érj az arcodhoz öntudatlanul. Ne nyúlj hozzá a vizesüveged szájához kézzel.
Csak zsebkendőbe tüsszents, ha az nincs kéznél, akkor könyökhajlatba. A használt zsebkendőt azonnal dobd ki.
■ Kevesebb fizikai kontaktus – ez egy kivételes időszak, amikor azt javaslom, hogy inkább kerüld a táncban a fizikai érintést. Kerüld az ölelést a találkozásoknál.
■ Mi figyelni fogunk arra, hogy alaposabb szellőztetéssel tisztább legyen a levegő a teremben, és ha a helyzet ezt indokolttá teszi, akkor a foglalkozások előtt a fontosabb felületeket fertőtlenítjük is (pl. kilincsek).
■ Rugalmasak leszünk a bérlet felhasználásával kapcsolatban. Ha nem szeretnél egy ideig jönni a fertőzés veszélye miatt, és ezért lejár a bérleted határideje, akkor majd jelezd ezt felénk, amikor legközelebb újra eljössz.

Köszönjük az együttműködést! Félni nincs mitől, odafigyelni viszont érdemes. 

Ebbe a táncsorozatba bármelyik órán bekapcsolódhatsz. Itt nem az a lényeg, hogy mire vagyunk képesek, hanem az, hogy megengedjük a mozdulataink eleven kreativitását minden pillanatban. Szabad utat adunk mozgó középpontjainknak. És ez minden héten, minden órában, minden pillanatban máshogy nézhet ki. Itt mindenki “ügyetlen”, mert sosem tudhatod, hogy hogyan mozdulsz a következő pillanatban, ezért nem is készülhetsz fel rá, hanem egyszerűen ráhagyatkozhatsz, hogy olyan lesz, amilyen. Mégis, itt mindenki “ügyes”, mert minden mozdulatunk az adott pillanatra adott legtökéletesebb válasz, a jelenlétünk legtökéletesebb megnyilvánulása.

A foglalkozásokat Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus tanár vezeti.
“Azért tanítok, hogy segítsek az embereknek kapcsolódni a saját erejükhöz. Hiszek benne, hogy mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy teljesen megtestesült lelkek és lélekkel teljesen átitatott testek legyünk. Ezek a dimenziók a táncban össze tudnak kapcsolódni, párbeszédbe tudnak kerülni. Az én életemet alapvető szinten formálta át a tánc és ezeket a jótéteményeket szeretném megosztani.”

hanneke-laaning-700

Az alkalmakra bárki eljöhet előzetes tudás vagy tapasztalat nélkül. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Mozgásra alkalmas kényelmes váltóruhát érdemes hozni. A terem faborítású, lehet táncolni mezítláb (ajánlott), vagy puha talpú tiszta váltócipőben. Kérem mindenki érkezzen kicsit hamarabb, hogy a tánc kezdetekor már készen álljunk. Igény esetén az órákat két nyelven, angolul és magyarul tartjuk.

Egy órán való részvétel 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 12 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 20 000 Ft.

A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólóak.

Kedvezmény újonnan érkezőknek!
Aki nem volt még 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000 Ft-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s