Belső kincseink

Életújító elvonulás Hágen Zsuzsa és Fejér Péter vezetésével 
      Nagyvejke, 2022. július 1-3.

Ezen az elvonuláson a táncon keresztül vezetünk a legcsodásabb felfedezésekhez, melyek a bennünk rejlő értékek megtalálásával, erősítésével gyógyít, újjászül, erősít, boldogságot teremt. Mindezt a természet csodás ölelésében lévő szépséges zsákfaluban!
Ezen az elvonuláson kivételesen és egyedien, 2 egymástól különböző mozgásmeditációs, táncimprovizációs módszer lesz, mely egymás kiegészítőiként tud nagyon hatékonyan működni!


Az 5Ritmus mozgásmeditáció egy egyszerű és erőteljes út a gyökereinkhez való visszatéréshez. A létezésünk gyökereihez, ahhoz a helyhez, ahol valóban a Természet részesei vagyunk, ott, ahol az Anyaföld megtart. Ahhoz az állapothoz, amikor egyek vagyunk a saját belső áramlásunkkal. Az 5Ritmus táncolása teljes lényünket mozgásba hozza és segít minket abban, hogy elmozduljunk a korlátozó hiedelmeinktől, ítéleteinktől, elvárásainktól és teret teremtsünk az autentikusabb, spontánabb önmagunk számára. És végül megérkezünk arra a helyre, ahová mindig is tartoztunk. Arra, ahol tényleg otthon vagyunk, a legcsodálatosabb önmagunkhoz.


A Táncbamerülő fokról fokra, észrevétlen juttat el az önismeret, önelfogadás, önbizalom, tudatosság, rugalmasság, kreativítás felemelő, megújult állapotába. Eggyé válunk az isteni, teremtő önvalónkkal. Amikor már megéljük a tudatosság eme állapotát, és elkezdünk teremteni, alkotni…, elkezd nőni az önbizalmunk, nőni az önmagunkba vetett hitünk, a pozitív jövő-képünk teremtődik, rugalmassá, kreatívvá válunk, s közben oldódnak lelki blokkjaink, és gyógyulunk fizikai sérüléseinkből is. A Táncbamerülő segít egészséges, boldog, teremtő emberré lennünk.
E két módszer találkozása egy nagyon intenzív fejlődést, gyógyulást, újjászületést, egészség-, boldogságteremtést tesz lehetővé!!!
A természet pedig szintén ezt az utat segíti, a széllel, fákkal való érintésekben, táncolásokban 🙂


Tanárok
Fejér Péter: 5ritmus kiemelkedő tanára https://dancefejer.org/fejer-peter/
Hágen Zsuzsa: a Táncbamerülő kitalálója, kifejlesztője, Nívó díjas koreográfus, táncpedagógus, táncművész, mentálhigiénés szakember. https://www.facebook.com/hagen…/about_work_and_education

Ár
A kurzusok ára összesen: 39.000Ft /június 26-ig 10.000Ft előleg befizetés!
KEDVEZMÉNY: Június 5-ig történő 10.000Ft előleg befizetéssel: 31.000Ft
(Rossz anyagi körülmények között élőknek lehetősége van a Támogatói segítség igénybevételére, melyhez támogatást kérő levél, és telefonos beszélgetés szükséges!)


Szállás
– a házban ágyakon (15 ember): 3000Ft/fő/éj,
– istállóban (kultúrált, tiszta. Raklapokon OSB lapok..és azon matrac (5db van): 1500Ft/fő/éj,
– sátorban: 700Ft/fő/éj
Ebéd: 1600Ft/fő/1adag

Regisztráció szükséges a kedvezményes díjhoz június 5-ig, a normál díjhoz június 26-ig. A foglalás mindkét esetben csakis a 10.000Ft előleg átutalásával válik érvényessé!

Regisztráció: pajtartnagyvejke@gmail.com
További információ: +36703342131

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: