5Ritmus Sweat Your Prayers

Minden péntek, 17:30 – 20:00

Helyszín: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 65. (Mabéosz székház, bejárat a Szondi utca felől)

Egyszeri részvétel 3000 Ft, 5 alkalmas bérlet 12 000 Ft, 10 alkalmas bérlet 20 000 Ft. A bérletek az első használattól számítva három hónapig érvényesek és névre szólóak. Kedvezmény újonnan érkezőknek: aki nem volt még nálam 5Ritmus órán, az az első alkalommal 7000 Ft-ért vehet 5 alkalomra szóló bérletet. Bankkártyával is fizethetsz.

N6-tól már be tudsz csekkolni. F6-6 között bemelegítési, hangolódási időszak lesz, adhatsz magadnak időt a megérkezésre, lenyugvásra, vagy kapcsolódhatsz a többi résztvevőhöz szavak nélküli módokon.
6-8 között lesz a tánc. Az épületet f9-re el kell majd hagyjuk.

Ezekbe a foglalkozásokba bármelyik alkalmon bekapcsolódhatsz. Itt nem az a lényeg, hogy mire vagyunk képesek, hanem az, hogy megengedjük a mozdulataink eleven kreativitását minden pillanatban. Szabad utat adunk mozgó középpontjainknak. És ez minden héten, minden órában, minden pillanatban máshogy nézhet ki. Itt mindenki “ügyetlen”, mert sosem tudhatod, hogy hogyan mozdulsz a következő pillanatban, ezért nem is készülhetsz fel rá, hanem egyszerűen ráhagyatkozhatsz, hogy olyan lesz, amilyen. Mégis, itt mindenki “ügyes”, mert minden mozdulatunk az adott pillanatra adott legtökéletesebb válasz, a jelenlétünk legtökéletesebb megnyilvánulása. Itt nem lehet hibázni.

“Azért táncolunk, mert ez a leggyorsabb, legegyenesebb út az igazsághoz – nem valami nagy mindenki igazságához, hanem az egyszerű személyes fajtához, ahhoz a mi-is-történik-épp-bennem fajta igazsághoz.  Amikor táncolok lehámlik a múltam, elfelejtem a jövőm, és belehullok a pillanatba, megérkezve a talpaimra.”

– Gabrielle Roth

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: