JUICY

JUICY – Finomságos

5Ritmus műhely Silvija Tomčik vezetésével, szívdobbanások szint

Budapest, 2021. június 25-27.

Nyitott péntek: 17:30 – 20:00, 4000 Ft

Ezen a műhelyen kezdetben elkezdjük felszabadítani az életerőt a fizikai testünkben és üdvözöljük a testünk mozgását. Utána azzal folytatjuk, hogy felszabadítjuk az életenergiát az érzelmi testünkben, a szívünkben, és üdvözöljük az érzelmeink mozgását. Minden egyes találkozás ezen az úton a saját szívünk tükre, az ürességéé és a teliségéé, gondjaié és örömeié, bölcsességéé és ártatlanságáé. Ahogy a szívünk újra életteli, finomságos lesz, a szexualitásunk felébred a mozgó testünkben és így felfedezzük a kapcsolatot az érzelmi és szexuális életünk között. És ennek a felfedezésnek a részeként megvizsgáljuk, hogyan tud a tánc és a mozgásmeditáció segíteni nekünk a szexuális gyógyulásban.

Hogyan tudunk felelősséget vállalni a szexuális energiánkért, irányáért és kifejezésmódjáért, ahelyett, hogy a bűntudat rétegei alá rejtjük? Hogyan tudunk mi magunk örömöt lelni benne, mielőtt mást vádolnánk érte, vagy úgy adnánk oda, mintha nem lenne holnap? Hogyan tudjuk gyógyítani azt a szégyent, amit a testünkkel, szívünkkel, szexualitásunkkal kapcsolatban érzünk? Mire van szükségünk ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat a testünkben, az étvágyaival együtt, a szívünkben, a vágyaival együtt, hogy végül találkozni tudjunk valaki más étvágyaival és vágyaival?

A tánctér biztonságos és szent tér, hogy a finomságunkkal mozogjunk, és az 5Ritmus térképe lesz a vezetőnk.

Kíváncsi vagyok arra, hogy mire van szükségünk a szívünk és a szexuális energiánk közötti híd megteremtéséhez, és mi mindent tudnak közösen teremteni. Hogyan lesz a félelemből izgatottság, haragból szenvedély, hogyan lehet a szomorúságot orgazmikusan felszabadítani, hogyan tudunk nagylelkűek lenni az örömünkkel, és hogyan tud a lélegzet, ritmus és test egysége egyesíteni minket az Istenivel és az Univerzummal.

“Ha a szív nem szabad arra, hogy a szeretet erejét megtapasztalja, ha érzelmi gátjaink vannak és visszafogunk érzéseket, akkor lehetetlen hogy teljes orgazmusunk legyen, teljes jól-létünk.” – Gabrielle Roth

Silvija Tomčik, akkreditált 5Ritmus® tanár (Hullámok szint 2001. óta, Szívdobbanások 2010. óta), tagja a 5Rhythms Global tanári karának, akik az 5Ritmus tanárokat képzik. Horvátországban kezdett 5Ritmus műhelyeket szervezni, és immár 19 éve tanít. A szenvedélye leföldelt módon nyilvánul meg, letisztult és kreatív módon tanít, humorral vegyítve a bölcsességet.

“Elköteleződésed inspiráló. Szenvedélyed ragadós. Életteliséged felébreszt. A szellemed elhív minket a mélyebb titkok felé.” (Karoliina Valontaival, 5Ritmus tanár)

A részvétel előfeltétele nyolc 5Ritmus órán való részvétel (a Sweat ebbe nem számít bele), vagy egy hétvégi műhely egy akkreditált tanárral. Ez a műhely 2,5 napnyi szívdobbanások műhelynek számít a tanárképzéshez.

Jelentkezés

Mikor

2021. június 25-27.

Péntek: 17:30 – 20:00
Szombat: 11:00 – 18:00
Vasárnap: 10:00 – 17:00

Hol

Budapest, Vörösmarty u. 65, 1064

Árak

Teljes ár: 39 000 Ft

Előjelentkezési ár: 31 000 Ft (április 20-ig)

A bejelentkezés 5000 Ft vissza nem téríthető előleg befizetésével válik érvényessé.

Az előjelentkezési időszakban lehetőség van támogatott helyet igényelni, ha anyagilag nehézségekkel küzdesz. A jelentkezési lapon írd be a megjegyzés mezőbe és megírjuk a részletes információkat.

Ha esetleg le kellene mondanunk a műhelyt, akkor a befizetett előlegeket visszaadjuk.

A részvétel feltétele a védettség igazolása, vagy két napnál nem régebbi teszt, ami bizonyítja, hogy nem vagy épp vírushordozó.

Nyelv

Kapcsolat

A tanítás angolul történik, magyar tolmácsolással.

Fejér Péter fejer.peter@ritmusok.hu

5Rhythms Heartbeat Level with Silvija Tomčik

25-27 June 2021, Budapest, Hungary

In this workshop we begin by working with liberating life energy in our physical body and welcoming physical movement. We’ll then continue liberating life energy in our emotional body, our heart, and welcoming emotional movement. Every meeting with each other on this journey is a mirror of our own heart, its emptiness and fullness, its troubles and joys, its wisdom and its innocence. As our hearts get juicy again, our sexuality is awakened in our moving bodies and so we will explore the connection between our emotional and sexual lives. And as part of that exploration we will investigate how dance and moving meditation can serve our sexual healing.

How can we take responsibility for our sexual energy, and its direction and manifestation, instead of burying it under layers of guilt? How can we first enjoy it for ourselves before we have to blame it on somebody else or just give it away like there’s no tomorrow? How can we heal the shame we carry about our body, our heart, our sexuality? What do we need to feel safe and secure in our own body and its appetites, in our own heart and its desires so that eventually we could meet somebody else’s appetites and desires?

The dance floor is a safe and sacred space to move with our juiciness, and the 5Rhythms map will guide us.

I am curious about what is needed to make a bridge between our heart and our sexual energy, and what they can co-create together. How fear becomes excitement, how anger becomes passion, how sadness can be released orgasmically, how generous we can be in our joy and how the unity of breath, beat and body can unite us with the Divine and with the Universe.

“If the heart is not free to experience the power of loving, if we are emotionally blocked and holding back feelings, there is no way we can experience total orgasm, or total well-being.”  Gabrielle Roth

Silvija Tomčik, Certified 5Rhythms® Teacher (Waves (2001) and Heartbeat (2010) level) and Member of the Teaching Staff of 5Rhythms® Global. Silvija first started by producing 5Rhythms workshops in Croatia, and has now been teaching this practice for the last 19 years. She brings her passion in a grounded way, teaching in clear and imaginative directions, blending humour with wisdom.

“Your dedication is inspiring. Your passion is infectious. Your aliveness awakens. Your spirit calls us into the deeper mystery.”Karoliina Valointaval, 5Rhythms Teacher

Prerequisites: 15 hours of Waves classes or 1 weekend workshop with certified teacher.

This workshop counts as 2,5 days of Heartbeat Level towards the Teacher Training.

In order to participate you need to have written proof that you are vaccinated (received at least one shot), or recovered from Covid in the past 6 months, or a negative covid test no older than 48 hours.

When

25-27 June 2021 
Friday: 17:30 – 20:00
Saturday: 11:00 – 18:00
Sunday: 10:00 – 17:00

Prices

Full price €130

Early booking price: €110 with the payment of €20 non-refundable deposit until 20 April 2021

Contact

Péter Fejér fejer.peter@ritmusok.hu

Teaching will be in English, with Hungarian translation.

Booking form

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: