Tánc a Dunánál, tánc a hegyen

Szabadtéri mozgásokra invitálunk, jól megközelíthető helyeken, a főváros központjában, mégis a természet közelében. Kapcsolódunk a földhöz, a szélhez, a naphoz, az éghez, és magunkhoz, hiszen a szabad mozgás lényege, hogy mindenki önmaga lehet.

Adománydobozt teszünk ki. A megajánlott részvételi díj 1500 Ft 

Processing…
Success! You're on the list.

Tánc a Dunánál

Minden szerdán, 18:00 – 19:30 (Júniustól kezdve már hatkor kezdődnek!)

Helyszín: Margit sziget, a nagy szökőkút közelében lévő játszótéren

Tánc a hegyen

Minden vasárnap 10:30 – 12:00 (Júniustól kezdve csak délelőtt van tánc.)

Helyszín: Gellérthegy, Cerka Firka játszótér közelében

Semmilyen tánctudásra vagy képzettségre nincs szükség, bárki csatlakozhat!

A helyzetre való tekintettel kifejezett kérés, hogy használjuk ki a rendelkezésre álló teret, szóródjunk szét, hiszen mindenki egyénileg mozog. És ez a lényeg: mozog, lélegzik… mert levegőzni kell és örömmel mozogni jót tesz, minden szempontból.

Füvön táncolunk, olyan cipőben gyere, aminek nem csúszik a talpa. A mobilodat ne felejtsd el kikapcsolni vagy lehalkítani. A szokásos táncokhoz hasonlóan arra kérünk, hogy a nyitó kör után a zárókörig már ne beszélgessetek, hanem adjunk teret a szavak nélküli jelenlétnek.

“Azért táncolunk, mert ez a leggyorsabb, legegyenesebb út az igazsághoz – nem valami nagy mindenki igazságához, hanem az egyszerű személyes fajtához, ahhoz a mi-is-történik-épp-bennem fajta igazsághoz.  Amikor táncolok lehámlik a múltam, elfelejtem a jövőm, és belehullok a pillanatba, megérkezve a talpaimra.”

– Gabrielle Roth