Talpak tanácsa

Élmények és tapasztalatok megosztása és feldolgozása közösségi térben

2020. augusztus 7., péntek, 16.30-19.30 – Corvin Dance Center
Vezeti: Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus oktató

Ezen az alkalmon egy új formátumot fogunk kipróbálni, ahol a mozgás és tánc segítségével apró történeteket tudunk megosztani magunkról. Hasonló foglalkozások korábbi tapasztalatai alapján tudom, hogy pusztán történeteink megosztása gyógyító erővel bír, és a hozzá kapott visszajelzések egészen új, kreatív utakon tudnak minket elindítani. A metodika egy német kisközösségben kidolgozott és sokszor sikerrel alkalmazott technikán (Zegg Forum) alapul kisebb változtatásokkal.

Ezen a foglalkozáson tánccal kezdünk, hogy kapcsolódni tudjunk a fizikai jelenlétünkhöz és kapcsolatba kerüljünk a zsigeri intuíciónkkal. Lesz idő utána arra, hogy meghallgassuk egymás történeteit, és visszajelzést adjunk arra, amit hallottunk, létrehozva egy kis törzsi tanácskozást. Ebben a megosztásban is nagy szerepet kap majd a mozgás, ezért neveztem el az eseményt Talpak tanácsának. Végül lesz bőven idő arra, hogy mindazt, amit hallottunk és átéltünk táncba vigyük, és teret engedjünk a testük bölcsességének, hogy fel tudjuk dolgozni.

Bárki részt vehet az eseményen, nincs előzetes tánctudáshoz kötve, csupán annyi a kérésem, hogy legyél nyitott arra, hogy mozogj. Szeretettel várunk, ha úgy érzed van olyan történeted, szituációd, amit megosztanál, és akkor is, ha úgy érzed, nincs most ilyen. Mindannyian gazdagodunk mindenki történetéből, és mindannyian meg tudjuk adni egymásnak az értő figyelés ajándékát. A történetek, amiket megosztunk, csupán aprócska dolgok lesznek, ne gondolj semmi bonyolult, összetett dolgokra, hanem csak olyan egyszerű, konkrét eseményekre, szituációkra, amik mostanában történtek veled, és valamiért fontosnak érzed őket.

  • Időpont: 2020. augusztus 7., péntek, 16.30-19.30 – Kérünk érkezz 10-20 perccel hamarabb, hogy legyen időd kezdés előtt bejelentkezni és átöltözni.
  • Hely: Corvin Dance Center – Budapest, IX. ker. Liliom utca 43-45. Liliom Parkolóház 6. emelete
  • Részvételi díj: 4000 Ft (előzetes bejelentkezésre nincs szükség, a részvételi díjat érkezéskor tudod fizetni készpénzben vagy kártyával)
  • Kérdéseiddel nyugodtan keress meg minket, örömmel válaszolunk: fejer.peter@ritmusok.hu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s