Lassú tánc a káosszal

5Ritmus mozgásmeditáció Pécsen, Fejér Péter vezetésével
2020. június 20. 10:00 – 17:00, Pécs, Perczel Miklós utca

A káosz energiája világunk meghatározó szereplője lett, és nem fog egyhamar eltűnni a színről. Itt a kihívás, hogy megtaláljuk magunkban azt az erőt és azokat a módokat, ahogy a káosz ritmusában ki tudunk teljesedni. Nem a “túlélésre” játszunk és nem arra hívlak, hogy “szembeszállj” a káosszal. Arra hívlak, hogy válj egyre ruganyosabbá, éberré, képlékennyé, és kezdd el élvezni a káoszt! Ellenség helyett érezd meg a benne rejlő lehetőségeket, kezdj el szörfölni a hullámain, ahelyett, hogy megpróbálnád lehorgonyozni magad, vagy megpróbálnád “kivárni a végét”.

Az 5Ritmus mozgásmeditáció arra hív, hogy ébreszd fel a tested képességét arra, hogy érzékeld mindazt, ami körülvesz és reagálj rá a magad módján. A testünk, a szívünk, az elménk ruganyossá tud válni, ha elengedjük azokat a korlátokat, amik közé igyekszünk magunkat beszorítani. És a testmozgás az egyik legjobb mód arra, hogy ezzel kísérletezzünk. Ahogy a káosz táncában lassan alámerülünk, a testünkben felébred az érzékelés képessége, elkezdjük megnyitni az érzékelés elfeledett csatornáit, a testünk elkezd figyelmessé és éberré válni. Feloldódunk a mozgásban, feloldódunk a térben. És ebből a feloldódásból lassan, a maga módján meg tud születni a líra ritmusa, a kreativitás csodája, a játékosság könnyűsége.

Az 5Ritmus táncolása teljes lényünket mozgásba hozza és segít minket abban, hogy elmozduljunk a korlátozó hiedelmeinktől, ítéleteinktől, elvárásainktól és teret teremtsünk az autentikusabb, spontánabb önmagunk számára.

Elkeseredetten próbáljuk az életünket egyben tartani, mindent kiszámíthatóvá és biztonságossá téve, de az élet nem ilyen. A káosz arra tanít, hogyan lebegjünk az ismeretlenben és hogyan élvezzük ezt. A káosz táncolása leföldeli az elmét a testünkbe és fellazít mindent ami megrekedve tartotta az intuíciódat.”

Gabrielle Roth, Sweat Your Prayers► Előzetes tudásra vagy tánctapasztalatra nincs szükség, minden érdeklődőt szeretettel várunk! Az 5Ritmusról itt olvashatsz.

► Részvételi díj: 9000 Ft
Ha bejelentkezel június 15-ig, és átutalsz 2000 Ft vissza nem téríthető előleget, akkor a kedvezményes ár 7000 Ft.
A csoport létszáma korlátozott, ezért érdemes előre bejelentkezni. Ha vannak fennmaradó helyek, akkor még aznap reggel is be lehet csatlakozni.

► Jelentkezni email-ben tudtok: fejer.peter@ritmusok.hu
Az előleget be tudod fizetni itt: paypal.me/dancefejer
Vagy itt: Fejér Péter 11101909 90163694 33000002

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s