Térképek az eksztázishoz

5Ritmus sajátélmény csoport (30 óra)

haladó csoport az 5Ritmus térképében való elmélyüléshez
2020. április – június

Ebbe a csoportfolyamatba olyanokat hívok, akik voltak már valamelyik sajátélmény csoportomban, vagy részt vettek valamelyik műhelyemen. A csoportfolyamat vezérmotívumát a Gabrielle Roth által megalkotott 5Ritmus térkép és Medicine Wheel adja majd. Ez egy nagyon szerteágazó anyag, melyből szemezgetni fogunk: a ritmusok fizikai megvalósulásai (áramlás, staccato, káosz, líra, csend), a ritmusokhoz kapcsolódó archetípusok, életszakaszok, érzelmek. Az egyes ritmusokhoz kapcsolódó személyes viszonyaink, és azok változása, stb.

A csoportot vezeti: Fejér Péter, akkreditált 5Ritmus oktató.

Az 5Ritmuson keresztül felismerjük a sámánlábunkat – azokat a lábakat, melyek hallgatnak a földre és melyeket megmozdít annak a dala. Felfedezzük a szívünket a csípőnkben, felfedezzük a fejünk és kezeink áldott mivoltát, mert ezek nyúlnak kifelé a gyökereink felől. Felfedezzük a szellemet, mely mozgat minket, mindegyikünket, mindannyiunkat. Számomra isten egyszerre a tánc és a táncos. Én csak az a rész vagyok, mely mindennek útját állja. Útját állni valaminek sok erőfeszítést igényel. Ezért létrehoztam egy gyakorlatot, mely a megadásban gyökerezik.

Gabrielle Roth, Izzadságod imádság (cikk, a Conscious Dancer magazinban)
[itt tudod elolvasni az egészet]

Keretek, árak

A 12 foglalkozás kedd esténként lesz f7-9-ig. Az első alkalom 2020. április 14-én lesz és utána minden héten lesz egy alkalom. Az utolsó alkalom június 30-án lesz.

A teljes kurzus ára: 36 000 Ft
Bejelentkezéskor fizetendő 6 000 Ft, 1. alkalomkor 15 000 Ft, 6. alkalomkor 15 000 Ft.
Fizesd ki a teljes díjat az első alkalomig és kapsz 6000 Ft kedvezményt!
Előre teljes összegben kifizetve a díj 30 000 Ft.

A csoport maximális létszáma 28 fő. 

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

Fejér Péter, 5Ritmus oktató

Azért tanítok, hogy segítsek az embereknek kapcsolódni a saját erejükhöz. Hiszek benne, hogy mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy teljesen megtestesült lelkek és lélekkel teljesen átitatott testek legyünk. Ezek a dimenziók a táncban össze tudnak kapcsolódni, párbeszédbe tudnak kerülni. Az én életemet alapvető szinten formálta át a tánc és ezeket a jótéteményeket szeretném megosztani.

Számomra a tánc nem munka, hanem szenvedély, és gyógyír. Segít a szétszakadt részeim újraegyesítésében, segít az életenergiám szabadabb áramlásában. Ahogy tanítóm, Gabrielle Roth írta egyszer: “Az életbe visszavezető utam az eksztatikus táncon keresztül vezetett. Úgy tértem vissza a testembe, hogy megtanultam megmozdítani az énemet, hogy a saját táncomat táncoltam belülről kifelé, és nem kintről befelé.”

Közzétéve: Fejér Péter

A 5Rhythms teacher living in Budapest, Hungary.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: